Съседи наказаха собственик на BMW за шумния му автомобил СНИМКИ

  • 20.08.2021 10:50 /
  • 10063 /
  • 1
Съседи наказаха собственик на BMW за шумния му автомобил СНИМКИ

Любител на високите скорости и автомобилите BMW е бил съден от съседите, като те го обвинили, че не може да се наслаждават на спокойствие у дома.

Причината за това е прекомерната любов на мъжа към немските автомобили. Силният рев на двигателя и безразсъдното шофиране накарали живущите не само да подадат иск, но и да поискат обезщетение от над 10 хил. долара.

Очевидно ищците са имали силни аргументи, тъй като съдията е изяснил фактите и се е произнесъл в тяхна полза.

Решението обаче не е съвсем точно това, което са поискали вносителите на жалбата. Съдът осъжда подсъдимия Брайън Хилман да заплати 5914 долара. Той ще трябва да плати и съдебните разноски и други такси.

Служители на магазин отмъстиха ефектно на шофьор на паркирана кола СНИМКИ

Самият Хилман е активен потребител на Twitter, който от време на време публикува различна информация. Той не е пропуснал да публикува подробности за делото.

Например той е показал в мрежата жалбата от съседите, които обвиняват мъжа, че пет години вече непрекъснато вдига шум с автомобилите си. В нея се споменават също така оплаквания и сплашване.

Ако човек се разрови малко по-дълбоко и прегледа профила на Хилман в социалните мрежи, ще види, че той притежава поне три автомобила BMW: E39 Серия 5, E46 Серия 3 и E36 Серия 3. Там в профила на мъжа в Twitter се посочва също, че присъдената от съда сума вече е платена. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тулуп Бибитков
    20.08.2021 11:05
    Яяяя! И в Щатите имало диви селяни!