Съпрузи превърнаха стар училищен автобус в страхотен подвижен дом СНИМКИ

  • 28.06.2024 9:50 /
  • 7686 /
  • 0
Съпрузи превърнаха стар училищен автобус в страхотен подвижен дом СНИМКИ

32-годишните съпрузи Манди и Ритомо от Канада превърнаха стар училищен автобус за 6000 долара в уютен дом на своите мечти, пише Mirror.

Кризата на разходите за живот и състоянието на жилищния пазар изглежда правят наемането или придобиването на жилище много трудно по целия свят. Не е изненадващо, че повече хора се обръщат към алтернативни мерки, включително малки къщи и преустройство на подобни машини.

Манди и съпругът й Ритомо превърнаха стар училищен автобус, който им струваше 6000 долара, в уютен дом на колела, в който живеят с кучето си Оскар. Показвайки напредъка на работата в социалните мрежи, канадската двойка обяснява как точно е създала своя дом. Те живеят в необичайния дом от около три години.

Съпрузите прекарват около две години упорита работа в обновяването на автобуса. Манди отбелязва, че в допълнение към много пот, кръв и сълзи, целият проект струва на двойката около 25 000 долара. Само за слънчеви панели са похарчени 10 000 долара.

„Никога не бяхме строили нищо в живота си и нямахме пари, разчитахме главно на YouTube, задавахме въпроси на приятели, които бяха по-осведомени от нас и т.н.

- Имахме един сръчен приятел, който идваше от време на време, за да ни помогне да довършим някои неща. Братовчед ми, електротехник, се занимаваше с електричеството. Не искахме да загинем в пожар. Направихме всичко възможно, за да направим къщата красива, използвайки материалите, които можехме да си позволим“, казва жената.

Мечка влезе в колата на жена и направи на нищо салона на машината ВИДЕО

В допълнение към зашеметяващата зона за хранене с пиано и бар, вътрешността на автобуса включва просторна кухня, всекидневна с телевизор, тоалетна и спалня с матрак с кралски размер.

Когато е попитана за душа, Манди обяснява, че нямат външен резервоар, защото зимите в Канада са твърде студени и водата замръзва. Вместо това имат бойлер с пропан и душ навън в гората.

Този пикап се е оказал много надежден, изминал е цели 1,4 милиона км само за 5 години СНИМКИ

Двойката решава да се премести, след като били уволнени от работа по време на пандемията от COVID-19. Те трябвало да помислят и да измислят как да изкарват пари и къде да живеят.

Потребителите в социалните мрежи споделят, че са възхитени, като мнозина нарекоха необичайния дом невероятен и красив.

„Честно казано, това е един от най-удобните домове, които съм виждал от много време. Надявам се, че пътуванията ви в живота ви ще ви отвеждат до прекрасни места, хора и спомени“, написа един от тях.

Изданието отбелязва, че двойката сега е решила да продаде любимия си дом на колела, за да си купи по-ново превозно средство.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ