Шпиони заснеха новия Smart #3 по време на тестове СНИМКИ

  • 01.03.2023 9:33 /
  • 4089 /
  • 0
Шпиони заснеха новия Smart #3 по време на тестове СНИМКИ

Електрическият кросоувър Smart # 3 беше заснет по време на тестове. Новата кола е изградена на базата на платформата SEA, разработена от Geely и е проектирана в стила на първия Smart от новата вълна, модела с индекс #1.

В същото време "третият" се различава по размер и купе - той е забележимо по-голям, а задните колони са силно огънати надолу.

Това е първата поява на автомобила по обществените пътища - преди да "светне" само на снимки в базата данни на китайското министерство на промишлеността.

Стартът на продажбите на Smart # 3 в Китай е планиран за 2023 година. Подобно на Smart # 1, това е съвместна разработка на Geely и Mercedes-Benz: китайският автомобилен производител отговаря за техническата част и производството, а германският отговаря за дизайна на екстериора и интериора.

Smart # 3 изглежда по-спортен от # 1. Той ще се появи на пазара в две версии, с един електромотор на задната ос, който ще развива 272 конски сили, и в двумоторна версия със задвижване на всички колела - електрически двигатели ще бъдат монтирани отпред и отзад, като мощността ще бъде 428 конски сили.

На свежи шпионски снимки можете да видите интериора на колата. Тя има същия "плаващ" екран на мултимедийната система и три вентилационни "клапи", като Smart #1. Съдейки по липсата на облицовка на вратите, работата по интериора все още не е завършена.

Със сигурност колата ще има и версия Brabus, със спойлер, матрична предна оптика, дифузор и 20-инчови джанти. Това ще е същият набор от оборудване, което преди това получи Smart # 1 Brabus.

Цената на Smart # 3 все още е неизвестна, а моделът с номер "1" струва от 190 хиляди до 230 хиляди юана. 

КОМЕНТИРАЙ