Специалисти избраха най-красивия пикап в света СНИМКИ

  • 24.09.2023 11:50 /
  • 10900 /
  • 3
Специалисти избраха най-красивия пикап в света СНИМКИ

На изложението O'Reilly Auto Parts Grand National Truck Show в САЩ бяха показани много необичайни тунинговани пикапи и камиони. Журито определи най-красивия автомобил, присъствал на събитието, съобщава CarBuzz.

Шоуто събра стотици участници от различни щати, които решиха да покажат своите творения на публиката. Сред тях има много ярки и необичайни коли. 

Победител в изложението се оказа рестомод на Ford Pickup от 1940 г. Колата има много подобрения, включително нови хромирани брони и изпускателни тръби.

Пикапът на Грег Тидуел, предшественикът на F-150, който познаваме днес, е създаден с голямо желание от South City Rod & Custom.

Не е истина къде е поставен селекторът на скоростите на новата Tesla СНИМКИ

Автомобилът е изготвен по поръчка от листов метал, покрит с блестяща боя Glasurit Ornament Green, като машината изглежда нова и блестяща.Външният вид се допълва от хромирани джанти с бели ленти на гумите.

ЕС иска да въведе специална нова шофьорска книжка, ето за кои автомобили

Под капака има 6,3-литров V8 двигател с мощност 450 к.с. Мощността на 83-годишния пикап е сравнима с модерен "зареден" Ford F-150 Raptor.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!



 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • хааааааааааааааааааахахахаха
    24.09.2023 12:57
    Тез не са у ред!
  • okkoxxx
    24.09.2023 13:59
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom
  • Бай Ганьо
    02.10.2023 18:42
    Пак експерти ще ни казват кое е красиво и кое не .Май преобладават американски боклуци на по 50-60 години.Явно нямат акъл да направят нов красавец