Специалист разглоби Land Cruiser 300 и показа кои са недостатъците му ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/specialist-razglobi-land-cruiser-300-i-pokaza-koi-sa-nedostatcite-mu-video Auto.blitz.bg
Специалист разглоби Land Cruiser 300 и показа кои са недостатъците му ВИДЕО

Руски блогър разглоби най-скъпата Toyota Land Cruiser 300 в модификацията GR Sport. Водещият на YouTube канал Иля Свиридов разказва за недостатъците, които се крият под обшивката на японския всъдеход, информират световните издания.

В новото ревю специалистът се фокусира специално върху интериора на автомобила, така че потенциалните купувачи на модела да могат да преценят рисковете при покупка на скъпата кола.

Специалистът нарича шумоизолацията основен недостатък на Land Cruiser 300 GR Sport. В допълнение, спортният всъдеход няма подсилвания на каросерията, така че всички натоварвания от неравни пътища се поемат от рамата на автомобила.

Свиридов също така обръща внимание на факта, че японските инженери не са изоставили филцовите материали, така че с течение на времето в кабината на автомобила може да се появи неприятна миризма.

Ето кои са най-безопасните автомобили, според японците СНИМКИ

За Toyota Land Cruiser 300 GR Sport се предлагат 3,5-литров бензинов V6 с мощност 415 конски сили и шестцилиндров турбодизел с мощност 299 конски сили. И двата агрегата са оборудвани с десетстепенна автоматична скоростна кутия. Освен това всъдеходът е оборудван с принудителни блокажи на диференциала и окачване с активни стабилизатори. 

 

Горещи

Коментирай