Солиден и евтин: Volkswagen Polo вече има бюджетна версия за $15 000 СНИМКИ

  • 18.11.2022 11:50 /
  • 10576 /
  • 0
Солиден и евтин: Volkswagen Polo вече има бюджетна версия за $15 000 СНИМКИ

Гамата на Volkswagen Polo е обновена с новата версия Track. Бюджетният хечбек от клас B се продава на цена от 15 000 долара и ще бъде предназначен предимно за развиващите се страни. Подробности за новия модел бяха разкрити на официалния уебсайт на Volkswagen.

Новият Volkswagen Polo Track запазва познатия солиден дизайн и се различава от останалите версии на модела само в детайли. Той има особена решетка и някои от детайлите на бронята не са боядисани.

Автомобилът няма светодиодна оптика, за да бъде направен по-евтин, поставени са 15-инчови стоманени джанти с капачки.

Салонът на Volkswagen Polo Track запазва познатото оформление, но с по-опростени материали. Освен това хечбекът няма сензорен екран, а виртуалният приборен панел е заменен от обичайните циферблати.

Нов електромобил на Volkswagen е разпродаден за една година напред СНИМКИ

Въпреки това Volkswagen Polo Track не е толкова зле оборудван. Той има централно заключване, електрически прозорци, аудиосистема с копчета за управление на волана, климатик, Bluetooth и два USB порта. Осигурени са и четири въздушни възглавници и стабилизираща система ESP.

Новият Volkswagen Polo Track се предлага само с 1,0-литров бензинов двигател с мощност 84 к.с. Хечбекът е оборудван единствено с 5-степенна механична скоростна кутия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ