Шок: Tesla пусна в продажба модел на Model Y само за 195 долара

https://auto.blitz.bg/novini/sok-tesla-pusna-v-prodazba-model-na-model-y-samo-za-195-dolara Auto.blitz.bg
Шок: Tesla пусна в продажба модел на Model Y само за 195 долара

Tesla стартира продажбите на най-евтината версия на бестселъра си Model Y, който по всяка вероятност ще се превърне и в най-продаваната нова кола на територията на Европа през 2023 година.

Новата бюджетна версия на Tesla Model Y, която се продава на сайта на американския производител на електромобили, е оценена на едва 195 щатски долара, но причината за това, е че тя е умалено (1:18) моделче на колата.

Най-новият продукт в портфолиото на онлайн магазина за аксесоари на Tesla е дело на Tesla Design Studio, като от компанията казват, че "всеки детайл, извивка и повърхност се копират от едни и същи 3D CAD данни, използвани за производството на действителни Model Y автомобили".

Умаленото моделче на Tesla Model Y е налично в три цвята- син, червен и бял, и идва с функциониращи врати и преден и заден капак, управляеми колела, тапицерия на пода, текстилни предпазни колани, както и с панорамен стъклен таван.

Основните размери на моделчето са дължина 264 мм, ширина 120 мм и височина от 90.2 мм, а теглото му е почти 1 килограм (0.988 грама).

Горещи

Коментирай
6 Коментара
капути
преди 8 месеца

С умалени доларчета, предполагам....!

Откажи
viking
преди 8 месеца

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik

Откажи
Гошко
преди 8 месеца

Вие идиоти ли сте ?????????

Откажи
ha ha
преди 8 месеца

Полу-идиоти!

Откажи
Баджанака (на Хана Крум)
преди 8 месеца

Идиоти, сър...

Откажи
тия
преди 8 месеца

Тия ел мобили, 1 реле да пробие и гориш като вафла престиж

Откажи