Шофьорите посочиха най-лошите автомобили

https://auto.blitz.bg/novini/sofyorite-posocixa-nai-losite-avtomobili Auto.blitz.bg
Шофьорите посочиха най-лошите автомобили

Експертите съставиха рейтинг на автомобилите, които имат много технически проблеми и ще донесат само ненужни главоболия на собствениците си по време на експлоатация. Проучването се основава на допитване до техните собственици.

BMW BRZ (2023)

Експертите идентифицираха следните проблеми, с които собствениците на този модел са се сблъскали:

Неизправности с въздушния клапан:

грешки в компютърния софтуер и контролния модул;

Проблеми със скоростната кутия.

Други потребители си спомнят лошия опит с BMW X3 и 540i Sport Wagon.

Jeep Liberty (2006)

Собствениците на тези автомобили се оплакаха, че трябва да сменят не кое да е, а самия двигател. Шофьорите съобщават и за следните неизправности:

проблеми с горивната система;

повреди на превключвателите на прозорците;

неизправности в климатичната система;

изтичане на смазка.

Mini Cooper S (2007)

Mini Cooper S, казват шофьорите, може да бъде постоянно главоболие поради проблеми с фаровете и задните светлини. Освен това са регистрирани неизправности със сензори и внезапни откази на двигателя.

Volkswagen GTI (2011)

Volkswagen GTI от 2011 г. не е най-добрият модел на вторичния пазар. Потребителите са се сблъскали със следните проблеми:

неизправности на водната и горивната помпа;

проблеми с лагерите;

проблеми със стартера, пружините и клапаните.

PT Cruiser (2009)

За разлика от много други автомобили в този списък, 2009 PT Cruiser няма особено изразени механични проблеми, според шофьорите. Някои шофьори обаче отбелязват, че колата ускорява толкова бавно, че решават да намерят заместник при първа възможност.

Mazda 3 (2006)

Според този рейтинг Mazda 3 от 2006 г. получава титлата на най-лошия употребяван автомобил. Шофьорите казват, че двигателят е наистина мощен и не е имало проблеми с него. Но с това свършват добрите новини. Потребителите посочват постоянни проблеми с окачването, долната част на каросерията, панелите на каросерията и електрическото окабеляване на спирачките.

Subaru WRX (2016)

Собствениците на Subaru WRX се оплакаха от неизправности в двигателя, проблеми с фаровете, вътрешни повреди на вентилатора и силни неочаквани шумове от въздушния филтър.

Горещи

Коментирай