Шофьор си запали цигара, а газовата му уредба не бе монтирана правилно и стана страшно ВИДЕО 18+

  • 22.11.2021 9:58 /
  • 17150 /
  • 1
Шофьор си запали цигара, а газовата му уредба не бе монтирана правилно и стана страшно ВИДЕО 18+

Сертифицираните газови уредби могат да доведат до няколко осезаеми плюса по време на експлоатацията на автомобила, но ситуацията може да е доста различна, когато газовата уредба е монтирана без спазването на строгите норми за безопасност, няма необходимите сертификати или просто се експлоатира неправилно. 

В социалната мрежа ВКонтакте е публикувано поредното, във всички смисли, ярко потвърждение за това. 

Веднага трябва да се отбележи, че инцидентът се е разминал без жертви, но уроците са останали за цял живот. 

Съдейки по всичко, клипът е заснет от видеорегистратор на паркиран автомобил, покрай който преминава злополучният ВАЗ-2106.

Видеото започва на забавен кадър, който веднага ни ориентира в ситуацията: виждаме момента, в който шофьорът си пали цигара. Уви, както показват последвалите събития, салонът на автомобила е бил изпълнен с пожароопасна газовъздушна смес. 

Пламъкът буквално за един миг се разпространява из цялото вътрешно пространство на автомобила. За щастие, шофьорът и пътникът успяват бързо да изскочат от колата, получавайки само незначителни изгаряния. 

С това обаче работата не приключва: пътникът, изскочил от колата, се хвърля към багажника, в който, вероятно, има негови ценни вещи. Отварянето на багажника не води до добър резултат. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Х
    22.11.2021 12:54
    Руска кола,руска АГУ,руски шофьор.....Абе няма нещо руско което да не е кофти !!!