Шофьор на Тесла Модел 3 включи режима "полет" ВИДЕО

  • 23.03.2022 10:49 /
  • 6282 /
  • 0
Шофьор на Тесла Модел 3 включи режима "полет" ВИДЕО

В мрежата е разпространено кратко видео, заснето в нощен Лос Анджелис. На кадрите е запечатана опасна каскада, изпълнена от шофьор на Tesla Model 3.

След кратко ускорение, благодарение на хълмистата местност, електрическата кола излита във въздуха, прелита няколко метра и прави твърдо кацане върху противоположната страна на пътя. 

Приземяването на "Тесла"-а е толкова непредсказуемо, че електромобилът се забива в контейнери за боклук. След публикуването на клипа от каскадьора се е заинтересувала и полицията.

На кадрите се вижда как ускорилата Tesla Model 3 полита над пътя, след което предната част на колата се накланя сериозно надолу. В един момент изглежда, че Теслата ще се преобърне във въздуха, но колата все пак се приземява на пътя със сериозно повредена каросерия.  

От удара в асфалта електрическата кола по инерция се влачи напред. Дори и контейнерите за боклук не успяват да убият скоростта ѝ. След края на каскадата, изпълнена в стила на знаменитата компютърна игра Grand Theft Auto, шофьорът успява да си тръгне от местопроизшествието.

 

КОМЕНТИРАЙ