Sofia motor show 2022 представи едни от най-новите и високотехнологични автомобили в света ВИДЕО

  • 06.06.2022 8:46 /
  • 1238 /
  • 0
Sofia motor show 2022 представи едни от най-новите и високотехнологични автомобили в света ВИДЕО

От 14 световни шоу премиери по време на 25-тото издание на Sofia Motor Show, цели 8 са н изцяло електрически автомобили. За първи път ще бъдат показани BMW iX M60, Citroen Ami, Renault Megane E-Tech, Skoda Enyaq iV Coupe, Subaru Solterra, Toyota bZ4x, Volvo C40 Recharge и Volkswagen ID.5. 

По традиция, изложението трябваше да се проведе през миналата година, но поради изключително сложната обстановка, то бе отменено и по всичко изглежда, че това е било за добро, пише ауто-прес нет. Залите на Интер Експо Център с обща изложбена площ от над 10 000 кв.м, са заети от едни от най-новите и високотехнологични автомобили, които някога са били демонстрирани под един покрив не само в България и Европа, но и в целия свят.

Голяма част от експонатите на Автосалон София 2022 са представени за първи път пред широка публика- някои в световен мащаб, някои на европейско ниво.

В залите на Интер Експо Център са изложени повече от 180 експоната, 33 от които с изцяло електрическа задвижваща система, хибридните са повече от два пъти повече, а тези с класически двигател с вътрешно горене 86.

На Автосалон София 2022 могат да бъдат разгледани най-новите продукти на компании като AMG, AUDI, BMW, BRABUS, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO и VOLKSWAGEN.

Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели автомобили, традиционно за събитието, един от посетителите на изложението има и шанс да спечели нов автомобил. Изборът е между 4 модела - Ford Puma, KIA Stonic, Skoda Fabia u Peugeot 208.

Предлагаме ви една кратка разходка по щандовете на отделните марки и ви приканваме да посетите изложението, защото наистина има много какво да се види и научи.









































КОМЕНТИРАЙ