Собственик засне на ВИДЕО как градушка унищожи колата му, докато е в нея

  • 02.09.2022 12:50 /
  • 42829 /
  • 5
Собственик засне на ВИДЕО как градушка унищожи колата му, докато е в нея

Природата периодично ни напомня колко безпощаден може да е нейният нрав. В конкретния случай гигантска градушка е изненадала най-малко 70 шофьори на оживено шосе. Никой не е бил пощаден.

Произшествието е станало в канадската провинция Албърта, разположена в югозападната част на страната. Ръс Озбърн шофирал своята Tesla Model 3 по магистралата заедно с приятелката си, когато времето внезапно се влошава.

Нямало къде да се скрие и той решава да отбие встрани от пътя, за да изчака бурята. Оттам нататък събитията се развиват като в лош сън. От небето паднала градушка като ледените късове са били с големината на "топки за тенис и грейпфрути", според думите на Озбърн.

Светкавица порази Toyota, ето какви са последствията ВИДЕО

Парчетата лед постепенно изпочупили стъклата и каросерията на електромобила. Пътниците можеха само да седят и да гледат безпомощно как огромните камъни от градушка се удрят многократно в предното стъкло и луксозния панорамен покрив на тяхната Tesla. На някои места стъклото било пробито, като в кабината се изсипали дъжд и ледени отломки.

Според Ръс Озбърн поне 70 автомобила са станали жертва на опустошителната градушка през този ден. Неговата Tesla е била не само с пострадала от ледените късове каросерия, но са били повредени и предното стъкло, покривът, както и фаровете и пластмасовата облицовка.

Вижте шокиращите последствия след като мълния порази голям пикап СНИМКИ

Младият мъж вече е подал молба до застрахователната компания за обезщетение, но все още не е получил отговор. Най-вероятно автомобилът ще бъде отписан като тотал щета - напълно  неподлежащ на ремонт. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Takeup
    02.09.2022 16:51
    Тесла за Тесла!
  • пешо теслАта
    02.09.2022 22:05
    Колега, цена за предна броня и телевизора, ако още са налични
  • ГРАД КОЗЛОДУЙ
    02.09.2022 23:32
    това е УЖАСНО а и ЧОВЕК пред ПРИРОДАТА Е БЕСИЛЕН
  • През
    03.09.2022 22:55
    Те са богати... Ще си купят друга
  • ..........
    04.09.2022 17:20
    ,,ТЕСЛА".......