Собственик се удиви колко струва ремонтът на закупеното Ferrari втора употреба ВИДЕО

  • 10.06.2023 9:50 /
  • 11208 /
  • 5
Собственик се удиви колко струва ремонтът на закупеното Ferrari втора употреба ВИДЕО

Собственик на Ferrari 430 Scuderia е разказал за цената на ремонта на суперавтомобила си. Първата поддръжка на колата след покупката му струвала $14 000, съобщава Motor1.

Британецът на име Джеймс купил употребявано Ferrari 430 Scuderia. Той закарал автомобила на механик преди Коледа, за да направи първоначалното обслужване.

Месец по-късно Джеймс получава имейл с подробности за всички проблеми. Установено е, че превозното средство има изтичане на охлаждаща течност, проблем със задържането на вратата, разхлабени задни светлини.

След още един месец са открити други проблеми. Сред тях механикът забелязва дефектен термостат и проблеми с капака на разпределителния вал.

За смяната на въздушния филтър, ремък, двигателното масло и масления филтър, маслото в скоростната кутия и батериите в ключа трябвало да плати 1400 долара. Механикът също забелязал износени спирачки и гуми.

Незабавна карма застигна шофьор след инцидент на пътя ВИДЕО

В резултат на това цената на цялата ремонтна дейност струвала на собственика 14 000 долара. Британецът каза, че въпреки, че се шокирал от високата цена на ремонта, този суперавтомобил доставя голямо удоволствие от шофирането.  

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ацо
    10.06.2023 16:18
    Това е като нашенски селтак и комплексар събрал пари за S класа ,ама не му останали за гуми! Тоя какво очаква да го обслужат със части "Афтър маркет" ли?!?
  • Механиче
    10.06.2023 20:22
    Принципно няма нищо особено - обслужва се като всяка друга кола. Единствено цените на частите и труда са изкуствено завишени - видиш ли, разглобяваме Ферари...божество...направо Фиат и половина!
  • е и ?
    10.06.2023 22:01
    Аз за поддръжката на е38 за 10 години съм платил 2 пъти повече ! да не споменавам че смяната на кунсомативите на е60, което карам в момента излезе около 4к лева, айде стига - кат не му се плаща да го продава и да не мрънка !
  • Торшка
    11.06.2023 0:11
    Май е трябвало още в началото да смени механика. (Първо.) И не е трябвало да вади на гол тумбак чифте пищови. (Второ.) Прехвален трошляк. ) Затова сума собственици на суперавтомобили, гледат да ги продадат.
  • Kimster
    12.06.2023 21:14
    Малко тъпо да сравняваме поддръжката за 10 години и това тук, а механичето, да те питам знаеш ли, колко пробки има тази проста кола, последователността им на развиване, само да ти вметна, че този "прехвален автомобил" събира 24 литра масло. Забавно ми е кога супер автомобил се сравнява с евридейка