Собственик на Tesla писа на Илон Мъск след страховита катастрофа ВИДЕО

  • 22.09.2019 10:20 /
  • 40042 /
  • 0
Собственик на Tesla писа на Илон Мъск след страховита катастрофа ВИДЕО

Съвременните шофьори поставят серия от изисквания към електромобилите: тези машини трябва да бъде практични, технологични, да има голям запас на пробег след зареждане и високи динамични характеристики. В голяма степен Tesla Model 3 отговаря на тези критерии.

Но е необходима и безопасност. Електромобилът, като всеки друг автомобил, се нуждае от солиден и устойчив корпус. При неотдавнашна катастрофа в Швейцария Tesla Model 3 е била блъсната от 7,5-тонен камион, чийто водач преминал на червен светофар със скорост 60 км / ч.

Tesla Model 3 феноменално избегна инцидент на пътя (ВИДЕО)

Американският електромобил, разбира се, пострадал силно и станал неизползваем - в резултат на сблъсъка той се ударил в стълб, което причинило сериозни щети. Но шофьорът, 33-годишният германец Тобиас Фрей, оцелял.

Tesla показа феноменално качество на седалките в Model 3 (ВИДЕО)

След това той написа и се обърна в Туитър към  компанията Tesla и Илон Мъск с благодарност за това, че са създали толкова здрав електромобил, който му е спасил живота. Той също така публикува видео от произшествието и се извинява за счупения екран на лаптопа, но това няма да попречи на гледането.

 

 

 

/auto.blitz.bg

 Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ