Собственик на Tesla Cybertruck го пробва на сняг, ето какво се случи ВИДЕО

  • 16.01.2024 9:38 /
  • 4269 /
  • 0
Собственик на Tesla Cybertruck го пробва на сняг, ето какво се случи ВИДЕО

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така, пише investor.bg.

Преди време стана известно за Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап.

Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.

Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. 

Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост.

Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.

 

КОМЕНТИРАЙ