Снегорин причини катастрофа с над 40 коли ВИДЕО

  • 26.01.2022 10:15 /
  • 1785 /
  • 0
Снегорин причини катастрофа с над 40 коли ВИДЕО

Обикновено пътуване из Охайо се превърна за десетки шофьори в катастрофа само заради един водач на снегорин. Като цяло са били повредени над 40 автомобила. 

На заснети на видео кадри се вижда как снегоринът се движи в лявата лента със същата скорост, с която се движат и останалите автомобили от потока. При това кофата му е спусната и от нея на насрещното платно се изсипва огромна струя от каша от лед и сняг. 

Попадайки върху автомобилите, въпросната каша чупи предните им стъкла. Цялото платно е засипано с киша и колите започват да се блъскат една в друга. 

В резултат на катастрофата в болница са се озовали 12 души с травми, неопасни за живота. 

Впоследствие се оказало, че водачът на снегорина не е някой новак, а е зад волана на снегопочистващата машина от декември 2015 година. 

Учудвайки се от поведението, полицията е тествала мъжа за алкохол и наркотици. До изясняване на всичките обстоятелства около инцидента той е пуснат  отпуск.  

Фирмата, отговаряща за почистването на пътя, заяви, че всичките шофьори на снегорини са преминали съответната подготовка, а случилото се е единичен случай.   

КОМЕНТИРАЙ