Смачкаха като консерва лимузината Aurus на руския патриарх Кирил

 • 25.05.2023 8:13 /
 • 3328 /
 • 4
Смачкаха като консерва лимузината Aurus на руския патриарх Кирил

В мрежата се появи видео от мястото на инцидента, станал в центъра на Москва. От кадрите се вижда руската лимузина Aurus, която се сблъсква на кръстовище с Volvo XC60. Съобщава се, че този Aurus Senat е служебният автомобил на патриарх Кирил, пише Факти бг

"Катастрофата е станала в 6:30 сутринта московско време на кръстовището на проспект Мира и Болничен Лейн. Лекият автомобил Volvo излизал от перпендикулярна улица, когато в него се врязал Aurus-ът .

В резултат на сблъсъка има един пострадал, който е бил с леки травми и е отказал хоспитализация. Все още не се знае дали самият патриарх е бил в колата".

Предната част на лимузината изглежда силно повредена. Каросерията на Volvo-то XC60 също е силно изкривена, но като се има предвид огромната маса на Aurus, щетите изглеждат относително умерени, поне наглед.

Впоследствие се появи информация, според която автомобилът Aurus, който е с държавни номера и който е катастрофирал в центъра на Москва, няма нищо общо с патриарх Кирил, съобщи източник в Московската патриаршия.

В интернет пространството обаче продължават спекулациите, че това е колата на руския патриарх.

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Христо Гарвалов
  25.05.2023 10:36
  Патриарх....първите патриарси обличали конопени дълги ризи и са ходили пеш с обикновенна тояжка в ръцете....този патриарх,ако се вярва на публикацийте за него,се къпе в разкош,притежава и яхта....патриарх?
 • УЖАСЕН УЖАС,
  25.05.2023 15:37
  МЪКА, МЪКА!
 • Клиентите са ни скъпи
  25.05.2023 16:26
  В сравнение с тоя, нашият Ролекс е направо бедняк!
 • кафето се разля
  26.05.2023 0:49
  Забележете - вратите не са мръднали. Даже нема олюпена боя. Пиниза е прената част да поеме удара. Иначе бункера по средата е неповредим.