Скутер Vespa 946 от Christian Dior - модната сензация на лятото ВИДЕО

  • 19.06.2020 8:50 /
  • 4644 /
  • 0
Скутер Vespa 946 от Christian Dior - модната сензация на лятото ВИДЕО

В света на скутерите името Vespa е едно от най-известните. Италианската марка Piaggio започва производството на скутери от тази серия веднага след Втората световна война и запазва класическия си дизайн и до днес, като му предоставя модерна технология и стил.

Vespa през годините се е превърнала в своеобразен моден аксесоар, особено в такива модни градове като Париж или Рим. От 1946 г. насам компанията произвежда почти 20 милиона такива аксесоари, а сега се е заела да ги превърне в истински модни вещи.

Модел 946 е най-младият в линията Vespa, счита се за директен наследник на класически мотопед с осови форми, заради които скутерът е получил названието си. Vespa 946 дебютира през 2013 г. и оттогава успя да получи някои специални дизайнерски версии. Последната колаборация е с модна къща Christian Dior.

Пуснаха уникален електрически скутер, който се побира в раница ВИДЕО

Главен дизайнер на проекта е Мария Грация Кюри, креативен директор на женските колекции на Dior. Сега модната къща подготвя чанти, каски и други маркови аксесоари за Vespa 946, а италианският производител подготвя конвейери за производство на мотопедите.

Стил, изящност и технологии: Vespa представи електрическия скутер Elettrica във формата на класически мотопед (СНИМКИ/ВИДЕО)

Стартът на продажбите е планиран за първите месеци на 2021 г., което означава, че Vespa 946 от Christian Dior може да бъде чудесен подарък за харесваща модата жена за следващия Свети Валентин. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ