Скъпа катастрофа: Два Lamborghini Aventador се сблъскаха един с друг ВИДЕО

  • 18.06.2020 10:20 /
  • 13039 /
  • 2
Скъпа катастрофа: Два Lamborghini Aventador се сблъскаха един с друг ВИДЕО

На двама собственици на суперколи Lamborghini Aventador с мощност от 740 конски сили явно им е омръзнало да си стоят у дома и са решили да покарат малко по празните улици на Сингапур. Всичко би било наред, ако не беше една нелепа случайност, довела до доста скъп инцидент.

Според думите на очевидци, двата еднакви жълти суперавтомобила се движели бързо из града за известно време, което се доказва и от видео от мрежата, показващо рискова маневра преди катастрофата. 

При самият инцидент една от колите спряла на червен светофар, а другата не. Това довело до произшествието.

След сблъсъка и двамата водачи побързали да премахнат регистрационните номера от автомобилите. Полицията пристигнала на мястото. Известно време след случилото се в мрежата се появи видео от видеорегистратор. То ясно показва как една от колите, на които цената започва от 420 хиляди долара, преминава на червено, което води до катастрофата.

Шокиращ инцидент: Голям автобус се вряза в сградата на жп гара ВИДЕО

Съдейки по кадрите от мястото на произшествието, предният Aventador има повредена задна броня, дифузьор и един от задните странични панели. Автомобилът на виновника за произшествието е с повредена предна броня.

Предполага се, че от удара в предната суперкола нещо се е запалило. Свидетели са видели най-малко двама души да гасят машината с пожарогасители.

Инцидент: Жена излетя от кола при сблъсък на пътя ВИДЕО 18+

Припомняме, че годишно се произвеждат по-малко от хиляда Lamborghini Aventador S. Суперавтомобилът е оборудван с 6.5-литров V12 двигател с обем 740 конски сили. Той ускорява до "стотица" за 2.9 секунди, а максималната му скорост надвишава 350 км / ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    18.06.2020 20:36
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
  • Перо
    20.06.2020 8:50
    Жълти педеруги с джапанки