Skoda публикува първите ИЗОБРАЖЕНИЯ на лифтбека Rapid

  • 02.12.2019 8:58 /
  • 17928 /
  • 0
Skoda публикува първите ИЗОБРАЖЕНИЯ на лифтбека Rapid

Шкода разпространи първите скици на следващото си поколение Рапид. Изображенията ясно очертават отделните елементи на каросерията и има и изглед от задна перспектива. 

Новият Рапид има рязко очертани фарове със стреловидна форма с градени светодиоди. 

Дизайнът им, естествено, напомня на традиционния бохемски кристал, с който толкова много се гордеят чехите, а изразителната линия на светодиодните дневни светлини прави образа на автомобила още по-динамичен. 

Също толкова тесни са и задните фарове на автомобила, по форма напомнящи на бумеранг. Отзад също е наблюдава сложната многоъгълна повърхност, както и отпред, при цвят металик това ще изглежда доста интересно. 

Фаровете са разделени на две секции: едната е вградена в капака на багажника, а втората - в калниците. 

Хоризонталните тесни отразители са разположени паралелно със задните фарове, а релефния надпис Skoda (по-рано там се разполагаше логото на марката), украсяват капака на багажника, . който се отваря заедно със задното стъкло, което е доста удобно при товаренето на големи предмети. 

Интересна форма са получили джантите от леки сплави с 10 спици. 

Трябва да припомним, че Лифтбекът от второ поколение е базиран на платформата A0 MQB, върху която се строи и хечбекът Polo от новото поколение.

 

 

КОМЕНТИРАЙ