Skoda представи "полово неутрална" кола СНИМКИ

 • 19.06.2023 7:11 /
 • 9903 /
 • 4
Skoda представи "полово неутрална" кола СНИМКИ

Greentech Festival се проведе в Берлин от 14 до 16 юни. На това място Skoda показа специално проектирания Enyaq Coupé Respectline, който празнува "ценностите на разнообразието, справедливостта и приобщаването".

На щанда на компанията посетителите можеха да се запознаят с купето Enyaq Respectline.

Електрическият модел използва рециклирани материали за тапицерия на седалките, панелите на вратите и звукоизолацията.

Например, за панела на вратата на автомобила е използван материал, който е 30% от рециклирана пластмаса, получена от съдържанието на кофите за боклук.

Така отпадъците от опаковки, като например кофички от кисело мляко, могат да се използват повторно. Прототипът на облицовката на вратите е само един пример за още едно възможно техническо решение за бъдещите модели на Skoda.

Производителят все повече използва естествени, рециклирани и повторно използвани материали в своите автомобили.

Но това не е всичко.

Представители на компанията казват, че уникалният дизайн на екстериора и интериора на автомобила подчертава „важността на защитата на човешките права и уважението към всички хора, както и природата и всичко, което ни заобикаля.

Изцяло електрическото купе е проектирано да даде пример за равно и справедливо отношение към всички хора, независимо от етническа принадлежност, националност, възраст, пол, полова идентичност, религия и сексуална ориентация .

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Нормален
  19.06.2023 16:31
  Никога повече няма да си купя Шкода, джендъри мръсни
 • пешо
  19.06.2023 17:39
  Всички седалки на колата предлагат уникален и несравним масаж на седалищните части на свободомислещите . Освен това ,те се произвеждат от ВОЖА . За по-добро усещане . ( какво е Вожа - за повече информация - Джонсън )
 • Баджанака (на Хана Крум)
  19.06.2023 21:16
  Каквато нацията, такива и автомобилите...
 • Нико
  20.06.2023 18:06
  Педалски автомобил.