Skoda показа за пръв път интериора на новия хечбек Scala (СНИМКИ)

  • 08.11.2018 10:20 /
  • 15361 /
  • 1
Skoda показа за пръв път интериора на новия хечбек Scala (СНИМКИ)

Компанията Skoda за пръв път показа изображение на интериора на новия си модел Scala, който ще замени Rapid Spaceback. Досега това е само дизайнерска скица, но тя позволява да получите представа за това как ще изглежда салонът на очаквания автомобил.

Чехите подчертават, че Scala ще бъде първият модел на компанията, в който ще дебютират нови стилистични решения и философия, съгласно която Skoda се отдалечава от прагматичния и скучен дизайн в посока към по-емоционалния.

Забелязва се отделения екран на мултимедийната система на централната конзола - вече видяхме подобни решения в други модели на VW. Известно е, че дисплеят ще е 9,2 инча. Skoda информира, че това решение ще бъде използвано и за други нови модели на марката.

Skoda показа невероятен трик, който веднага влезе в рекордите на Гинес (ВИДЕО)

Предният панел на Scala е изработен от мека пластмаса и има нова текстура - вместо "зърна" ще има "кристали". Този дизайнерски ход ще се използва и при други модели на марката.

Таблото в Scala също ще бъде цифрово, базирано на 10,25-инчов екран. Производителят подчертава, че това е най-големият дисплей в своя клас. Въпреки че такова табло няма да получат всички версии на Skoda Scala, а само най-добрите.

Skoda разкри подробности за новата Scala, която ще замени Rapid (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

Публичният дебют на Skoda Scala е насрочен за края на тази година, а в продажба колата ще бъде пусната на европейския пазар през първата половина на следващата година. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • не коли, а косачки
    08.11.2018 22:55
    Очаквайте и новите мотори 0.250cc biturbo и 0.175cc quatro mega gti turbo