Skoda показа дългоочакван и евтин джип на ток ВИДЕО

  • 03.07.2024 9:09 /
  • 1724 /
  • 0
Skoda показа дългоочакван и евтин джип на ток ВИДЕО

Новият кросоувър Skoda Elroq е дългоочакваният автомобил на моделната 2025 година, който скоро ще замени модела Skoda Karoq. Автомобилът беше показан подробно преди премиерата.

Замяната на Skoda Karoq с електромобил преди това бе разсекретена от официални снимки. Също така бяха разкрити и някои детайли отноно новия кросоувър на Skoda.

Сега обаче колата бе показана от канала Autogefühl.

Дизайнът все още не е напълно разкрит - прототипът беше показан в камуфлажно фолио. Но външният вид е направен в стила на модерните концепции на компанията, с които тя загатна за нов модел.

Линиите са прави, повърхностите са плоски. Заедно те създават изчистен и модерен външен вид, който пасва на автомобила от следващо поколение.

Електрическият кросоувър с дължина около 4,5 м ще получи широка функционалност. Също така, новата 2025 Skoda Elroq ще предложи много практичен просторен интериор. Моделът е насочен към съвременните семейни купувачи.

Ще бъдат подготвени няколко силови установки. Мощността на Skoda Elroq в базовата версия ще бъде 170 к.с., в топ версията - около 300 конски сили. Пробегът на Skoda Elroq с голяма батерия с капацитет 82 kWh трябва да достигне 560 км.

В гамата на чешкия автомобилен производител новата кола ще бъде по-нисък клас от електрическия кросоувър Skoda Enyaq и ще бъде по-достъпна.

КОМЕНТИРАЙ