Skoda "дразни" клиентите си с ВИДЕО за новия Kodiaq

  • 03.10.2023 8:45 /
  • 3391 /
  • 2
Skoda "дразни" клиентите си с ВИДЕО за новия Kodiaq

SKODA Auto разпространи кратко видео, с помощта на което продължи да "подгрява" публиката за предстоящата премиера на изцяло новото поколение на флагманското си SUV пазарно предложение Kodiaq.

В новото видео, макар и за кратко, имаме възможност да се запознаем с детайли от екстериора и интериора на второто поколение на Kodiaq, които са изпълнени спрямо новия дизайн език на марката- Modern Solid.




Новото поколение на SKODA Kodiaq, което ще предложи възможност за транспортирането на до седем човека, е с 61 мм по-дълго, до 4758 мм, от своя актуален вариант, ширината му е 1864 мм, височината е 1657 мм, а междуосието е 2791 мм. Товарното отделение на SUV модела е увеличено със 75 литра и обещава вместимост от 910 литра.

По-големият интериорен простор на Skoda Kodiaq е комбиниран с богата и разнообразна двигателна гама, максималните мощности на задвижващите агрегати в която ще предложат мощност от 150 до 204 конски сили, както и възможност за изминаването на 100 километра в чист електрически режим с изцяло новата зареждаема (PHEV) хибридна версия на SUV модела- Kodiaq iV. Пионерна за модела е и модификацията му със самозарядна хибридна система.

Новият Kodiaq ще бъде представен официално на 4 октомври от 19:45 часа, като премиерата му ще може да бъде проследена и на живо в канала на Skoda в YouTube.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Харесвам
    03.10.2023 9:51
    Шкода. Карал съм под наем всичките модели СУВ, притежавам Йети. Харесват ми. Наистина, нищо вълнуващо няма, обикновени автомобили, но са сравнително комфортни и вършат работа.
  • smopenue
    03.10.2023 10:41
    Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg