Скандален блогър взриви BMW M5 за 10 милиона на фона на молитва ВИДЕО

  • 08.02.2022 8:55 /
  • 4485 /
  • 1
Скандален блогър взриви BMW M5 за 10 милиона на фона на молитва ВИДЕО

Скандалният руски блогър Михаил Литвин не престава да шашардисва своята публика. Този път той взриви автомобил на свой приятел, който е изгубил някакъв бас. 

За да бъде по-зрелищно, Литвин закарал BMW-то М5,а стойност 10 милиона рубли, на поле, залял го с бензин и стрелял по него със стрела с горящ връх. В резултат на точното попадение автомобилът избухнал в пламъци. 

Блогърът също е предложил на своите последователи да се сетят защо той е направил такава глупост, но оригиналният клип, който не е разпространен заради нецензурна лексика, е музикално оформен с парчето на Макан "За всички", чийто припев е: 

Избухвам заради всички, които вече не са с нас

За всички, които ни напуснаха

Избухвам за онези, които спят,

С добро сърце и с усмивка

Аз съм с вас, факел на небето

За всички онези, които вече ги няма.  

В социалните мрежи предположиха, че клипът е посветен на приятеля на Литвин Саид Губденски, който загина през ноември миналата година при катастрофа. В момента на катастрофата той е бил зад волана на черно BMW. 

Автоблогърът Губденски загина на място, без да дочака пристигането на линейката. Неговият спътник, президентът на федерацията по автомобилен спорт мотоциклетизъм на Дагестан Заур Ибрагимов, почина в болницата. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Петров
    09.02.2022 4:55
    Празноглавец стреля с лък, но се чува лас, който казва:"огън", което може да означава, че просто са взривили някаква кола и нищо повече. Просто руски идиоти и мошеници.