Ще се хванете за главата, като разберете колко струват фаровете за Bugatti Chiron СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/shte-se-hvanete-za-glavata-kato-razberete-kolko-struvat-farovete-za-bugatti-chiron-snimki Auto.blitz.bg
Ще се хванете за главата, като разберете колко струват фаровете за Bugatti Chiron СНИМКИ

Фарове за суперавтомобила Bugatti Chiron са пуснати за продажба в Полша. Комплектът е оценен на 147 000 евро - на нивото на новия Mercedes G-Class. Обявата е публикувана в eBay.

В обявата се отбелязва, че фаровете на Bugatti Chiron са оригинални - те са светодиодни и матрични. Те са използвани, но е в перфектно състояние. Доставката на частта в рамките на Европа се оценява на 1000 евро.

Трябва да се отбележи, че на полския уебсайт Otomoto същият продавач е оценил фаровете на Bugatti Chiron на 420 000 злоти, тоест 98 000 евро. Все пак това са много пари за резервни части.

Кола демонстрира бъдещето на паралелното паркиране ВИДЕО

Високата цена се дължи не толкова на сложността на дизайна на частта, колкото на нейната рядкост. Произведени са само 500 купета Bugatti Chiron, така че фаровете за колата не са масово произвеждани.

Суперавтомобилите Bugatti Chiron и Veyron са доста скъпи за поддръжка. Както резервните части за тези автомобили, така и самите ремонти в маркови сервизи са скъпи. Например смяната на карбоново-керамичните спирачки ще струва 45 000 долара, а нов комплект гуми струва 7 200 долара. Новата трансмисия струва 185 000 долара.

 

 

Горещи

Коментирай