Шпионски СНИМКИ на най-новата версия на Лада Нива

  • 08.12.2020 8:56 /
  • 18306 /
  • 2
Шпионски СНИМКИ на най-новата версия на Лада Нива

Поредното потвърждение на близкия старт на производството на обновената версия на Лада Нива се появи в социалните мрежи. Първоначално общността AvtoVAZ News, позовавайки се на източници, запознати с производството в завода "Лада Запад Толиати", увери, че по-рано публикуваните снимки са фалшиви, след което показаха как именно ще изглежда Lada Niva след рестайлинга. 

После в коментарите по темата читател публикува снимка, на която се вижда Нива с обновена задна част, но детайлите на външността са скрити с камуфлаж. 

Самата Нива обаче и нейните стопове могат да бъдат разпознати безпогрешно. 

 

По време на такива пътувания се правят снимки и видео, които по-късно производителят може да използва за рекламиране и налагане на новия модел. Камуфлажът се поставя, за да може колата да стигне неразпознаваема до мястото на снимките.  

"Пишат, че тези снимки са от Адлер. Снимат за реклама", съобщава читателят без да се позовава на никакви източници на информация. По-рано за промо снимки в околностите на Сочи съобщиха други потребители на социалната мрежа, а сега тази информация е подкрепена с фотодоказателства. 

По-ранна снимка на обновената Lada Niva изотзад. 

Снимките в южния регион на Русия изцяло могат да се обяснят с обстановката на предишната снимка на обновената Нива - ярко слънце и зелена растителност, които са нетипични за Поволожието, където се намира завода "Лада Запад Толиати". 

В началото на декември 2020 година се появи първата снимка на обновената Lada Niva.

Относно кратките срокове, за които е извършен рестайлинга на колата, запознати със ситуацията източници обясняват, че самият проект е стартирал преди две години, когато името Niva бе все още собстеност на американския концерн General Motors.

Първите образци са били сглобени през 2019 година, както е било и закупено цялото техническо оборудване, необходимо за старта на производството. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Стуци
    09.12.2020 16:11
    Казват че прилича на наи известният крос оувър? А кои е наи извесният?
  • Енцо
    09.12.2020 17:05
    Същият барутник като старите уазки ...