Шпиони уловиха най-новото БМВ Х3, има огромна изненада във визията СНИМКИ

  • 05.08.2020 8:45 /
  • 3464 /
  • 0
Шпиони уловиха най-новото БМВ Х3, има огромна изненада във визията СНИМКИ

BMW X3 трето поколение (G01) присъства на пазара вече около 3 години, така че именно сега е настъпил момента популярният кросовуръ да бъде обновен. 

X3 LCI бе уловен от фотошпиони. Все пак, покрит с камуфлаж отпред и отзад, което е нормално и логично, защото рестайлинга на модела в средата на цикъла се ограничава предимно до промени в броните и оптиката. 

И действително, обновените фарове и задните светлини могат да бъдат видени през маскировката.

Изглежда, че огромната гордост на компанията - корпоративната решетка, същи е претърпяла обновяване, но, както се вижда, BWM не е тръгнало по пътя на промените в стил M3/M4, поставяйки "ноздри" с гигантски размер. 

Малките колела и кръглите накрайници на ауспусите позволяват да се предположи, че на снимките е уловен стандартният X3, но и топ версиите M40i, и X3M също ще претърпят аналогични козметични обновления. 

Понеже става дума само за фейслифт, а не за ново поколение, повече промени в компактния кросоувър не се очакват. 

Вероятно, в салона ще се появят нови варианти на тапицерия, а в оборудването - нови функции на комфорт и обновена информационно-развлекателна система iDrive.

Естествено, автомобилът трябва да запази конкурентноспособността си на фона на колегите си - наскоро обновеното Audi Q5 и Mercedes-Benz GLC от следващо поколение, който трябва да се появи през 2021 г. 

Поради това, че кросоувърът е бил забелязан на пътя за първи път, едва ли трябва да се очаква фейслифт версията да излезе на пазара още тази година - тестовете тепърва започват. 

Най-вероятно, обновеният X3 ще бъде представен в Европа в 2021-а година. 

КОМЕНТИРАЙ