Шокиращо: Разярена майка с две деца се нахвърли с юмруци върху таксиджия ВИДЕО

  • 27.02.2020 9:50 /
  • 3578 /
  • 6
Шокиращо: Разярена майка с две деца се нахвърли с юмруци върху таксиджия ВИДЕО

В Башкирия, Русия, е възникнал конфликт между млада майка и шофьор на такси. Причината за кавгата била липсата на детско столче за второто дете, без което таксиметровият шофьор отказал да превозва пътниците, съобщават световните издания. 

Според информацията, при поръчката жената не е посочила, че с нея ще пътуват две деца.

Клипът е заснет и публикуван от водача на машината. Инцидентът е станал в град Стерлитамак. На кадрите се вижда как клиентката упорито отказва да слезе от колата, въпреки че децата й я убеждават да напусне автомобила и да поръча ново такси.

Когато момичето най-накрая се свързва с диспечера, то при новата поръчка казва, че изобщо няма деца с нея. Тогава таксиджията решава да я поправи, за което получава няколко удара от разярената клиентка.

Бой на пътя: Шофьор свали само с един удар двама противници ВИДЕО 18+

Децата, които видяли и чули всичко това, са се изплашили и са започнали да плачат, молейки майка си да излезе от колата, но жената отново го игнорира.

Тогава шофьорът поема инициативата в свои ръце: той излиза от колата, отваря вратата и моли пътниците да напуснат салона. Клиентката се противи известно време, но след това все пак излиза, като пожелава на мъжа „да попадне в катастрофа“.

Както по-късно е обяснила жената, тя е бързала и затова е забравила да посочи броя на децата. Тя е започнала да удря мъжа, опитвайки се да отнеме смартфона от водача и да предотврати заснемането й.

Припомняме, че само преди дни ви запознахме с друга подобна история, която се случи в руската столица Москва. При инцидента побесняла фитнес треньорка изисква от таксиметров шофьор спешно да я заведе на работа. Тя нанася удари на мъжа, а също така го обижда с изрази като "Откарай ме, измет!"./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • imid
    27.02.2020 11:06
    С всеки изминал ден тъй наречените еманципирани жени се превръщат във все по глупави "патки"(моля за извинение пернатите).
  • Тест
    27.02.2020 11:27
    Тежко да работиш с луди хора
  • Някой
    27.02.2020 12:46
    Лютив спрей и изкача като тапа от таксито,другият вариант с видеото във съда и лапва някой лев компенсация за държанието си.
  • Хан ган
    27.02.2020 20:37
    За това...таксиджия, продавач или друг , да има право да шамаросва поне ЕДИН клиент на ден... Казах
  • Александр Галич
    27.02.2020 20:43
    „Лишь при советской власти такое может быть...“
  • euromebel
    28.02.2020 15:10
    мебели по поръчка https://euromebel.com/