Шокиращ инцидент: Водач "паркира" своя Cadillac върху две коли ВИДЕО

  • 09.05.2020 9:50 /
  • 2134 /
  • 0
Шокиращ инцидент: Водач "паркира" своя Cadillac върху две коли ВИДЕО

Видеорегистратор в автомобил на очевидец на произшествието е заснел как белият Cadillac XTS излита на заден ход в кръговото движение, след което пада върху две паркирани коли. Инцидентът е станал в щата Флорида, САЩ.

Както съобщава Fox 13, възрастният водач на XTS случайно е включил на задна предавка, след което се объркал и натиснал газта. Колата изскочила на шосето, но мъжът не спрял и влетял в паркинга, където се приземил върху Dodge Journey и Volkswagen Jetta.

Изглежда, че Cadillac XTS не е получил много щети, но останалите автомобили не са имали този късмет: те са с повредени покриви, капаци и счупени предни стъкла. При всички случаи каросерията е силно повредена.

Cadillac разсекрети изумителния си шестметров Escalade СНИМКИ

Полицията разследва инцидента, но предвид възрастта на водача, изводът е ясен - мъжът е объркал педалите и е изпаднал в паника, когато колата започнала да се движи назад. Между другото, в салона се е намирала и възрастна жена.

Секси красавица помага за продажбата на разкошен Cadillac Coupe DeVille СНИМКИ

За щастие никой не е пострадал, въпреки че всичко е можело да се превърне в трагедия, ако в паркираните автомобили е имало хора. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ