Шокиращ инцидент с претоварен камион бе запечатан на ВИДЕО

  • 05.06.2020 9:50 /
  • 23385 /
  • 2
Шокиращ инцидент с претоварен камион бе запечатан на ВИДЕО

Общоприето е да се счита, че всяко превозно средство само по себе си е източник на повишена опасност. Неадекватното боравене с него може да причини ужасни последствия. Разбира се, при камионите това може да се умножи няколко пъти.

За специалните превозни средства са разработени спецфични инструкции, които са призвани да сведат до минимум рисковете и да предотвратяват опасността от неблагоприятни последствия. Строгостта на инструкциите е свързана със задължителното им изпълнение.

Очевидци са заснели инцидент с камион, силно претоварен с дървени трупи. Заслужава да се отбележи, че за развиващите се страни не е нещо необичайно да пренебрегват мерките за безопасност. Веднага след като в кадъра се появява камион, на капака на който относително комфортно са се разположили няколко души, става ясно, че това няма да свърши добре.

Страховит инцидент: Пътнически влак помете камион с лодка ВИДЕО

Камионът е натоварен с поне два пъти повече тежки трупи, отколкото може да поеме. В края на кадрите превозното средство завива при много стръмен склон. Видеото е запечатало последствията от това безразсъдно действие, като мястото на произшествието не е уточнено. Отбелязваме само, че „пътниците“ от капака са успели да се разпръснат навреме. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • моето име
    05.06.2020 11:45
    Тези хора са точно там, защото играят ролята на противотежест, ама теглото им не е достатъчно на финала, където става много стръмно. Самият камион е висок център на тежестта и с големия товар се премества този център още по високо. Ама на тези не име за първи път, личи им. Затова и няма пострадали.
  • Пич
    05.06.2020 18:51
    А сега събирайте втори път дървата от пътя да разчистите и товарете отново.Само че първо викнете и кран за камиона. Тъпи сигани. Каква противотежест са петима глупака,като отзад са тонове, примерно 10 тона.