Шофьори си спретнаха битка, заудряха се с пътни знаци ВИДЕО 18+

https://auto.blitz.bg/novini/shofyori-si-spretnaha-bitka-zaudryaha-se-s-patni-znaci-video-18 Auto.blitz.bg
Шофьори си спретнаха битка, заудряха се с пътни знаци ВИДЕО 18+

В Унгария шофьор на камион и микробус не са могли да си поделят пътя и са си спретнали битка: оказва се, че да се удрят със знаци е не по-малко вълнуващо зрелище от световното първенство по бокс.

Инцидентът е станал на магистрала М3. На кадрите се вижда как двамата мъже блокират движението и се нападат един друг, използвайки така наречените „указателни табели“.

Произшествието е заснето на видео. За да предотврати подобна ескалация и агресия по пътищата, унгарската пътна служба публикува кадрите в социалната мрежа, информира Megáll AZ ÉSZ.

На кадрите се вижда камион MAN TGX в лявата лента преди стесняване на пътя. Mercedes-Benz Sprinter се приближава в дясната лента и очевидно възнамерява да спре точно пред камиона в последния момент.

Вижда се как тирът прави резки движения, след което шофьорът му спира на пътя, излиза от купето и яростно се насочва към Mercedes.

Чува се условен гонг. Напрежението започва да расте на "ринга". Двамата мъже започват да се карат на пътя и да пробват удари. След това идва ред на указателните табели, обозначаващи временните ленти за движение.

Драматично ВИДЕО е запечатало как полицаи се опитват да арестуват престъпник с кола

Мъжете се удрят с тях, като няколко пъти потърпевша е и кабината на камиона. Водачът на камиона за малко е щял да бъда блъснат от лек автомобил.

Към мястото на инцидента се увеличават машините и очевидците и се образува задръстване. В крайна сметка шофьорът на MAN успява да се върне в кабината и потегля.

Според оценките на пътната служба дължината на задръстването се е върнала на предишното ниво едва след около 30 минути. Не се съобщава обаче дали някой от участниците в инцидента е получил глоба.

 

Горещи

Коментирай