Шофьор на камион тръгна на саморазправа с колега, но изведнъж му премина желанието... ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/shofyor-na-kamion-tragna-na-samorazprava-s-kolega-no-izvednazh-mu-premina-zhelanieto-video Auto.blitz.bg
Шофьор на камион тръгна на саморазправа с колега, но изведнъж му премина желанието... ВИДЕО

Двама домашни любимци, пътуващи в кабината на камион през тайландската провинция Чумпхон към Банкок, бяха принудени да се застъпят за собственика си.

Видеокамери, монтирани на камиона, са заснели как друг дълъг камион „подрязва“ камиона и въоръженият с бухалка шофьор решава да се саморазправи с колегата си, но заплашително изглеждащите кучета предотвратяват кървавата разправа и принуждават нападателят да се върне в машината си и да продължи да шофира.

„Шофьорът на камиона беше избухлив и се опита да ме спре. Не знам дали искаше да се блъсна в него, но реши да ме нападне, докато държеше нещо, наподобяващо бухалка.

- Вярвам, че участниците в движението трябва да се отнасят с уважение към всички шофьори и да не се държат като гангстери само защото карат големи камиони. Не ми харесва поведението му“, казва собственикът на питбулите в интервю за местни медии.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай