Шофьор с Audi тръгна да бяга от полицаи, няма да повярвате какво се случи (ВИДЕО)

  • 16.01.2019 11:50 /
  • 14277 /
  • 1
Шофьор с Audi тръгна да бяга от полицаи, няма да повярвате какво се случи (ВИДЕО)

Всеки, който се изкушава да пие в бара, а след това да седне зад волана, просто трябва да изгледа приложеното към новината видео и да се убеди, че това е много лоша идея!

Ето какво се случило в малкото градче Рьозеларе в Белгия с пиян шофьор зад волана на Audi. 

24-годишен полски гражданин бил спрян за стандартна проверка, но вместо да следва инструкциите на полицаите, той рязко ускорил и се опитал да избяга. Преследването било краткотрайно: след като набрал прилична скорост, шофьорът се сблъскал с цилиндричен прибиращ се стълб с автоматично задвижване, предназначен да блокира преминаването на превозни средства.

15 неща, които трябва да направите в първите 10 минути, ако сте попаднали в катастрофа

Благодарение на охранителните видеокамери, можем да видим момента на сблъсъка в записа, който полицейското управление в Рьозеларе е публикувало в мрежата. На видеото не се вижда колата на полицията, но според съобщенията в местните медии е известно, че патрулните служители на реда са успели да заловят пияния шофьор, след като колата е внезапно и брутално обездвижена от стълба.

Зрелищен инцидент! Водач на мотокар унищожи огромен склад само за миг с едно грешно движение (ВИДЕО)

След медицинския преглед официално е станало ясно, че водачът е бил под въздействието на алкохол. Трябва да се отбележи, че самият нарушител е напълно невредим, но неговото Audi се е превърнало в купчина скрап:

Ще се изненадате, когато разберете, че за такова сериозно (според нашите стандарти) нарушение, шофьорът в Белгия е осъден на ... лишаване от шофьорска книжка за 15 дни. /auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Б & Б
    16.01.2019 22:06
    Добре де, и така да е , кво от тва? Случило се е в Белгия, не в България!