Шофьор реши да слезе по стълбите в стил "Борн", вижте какво се случи ВИДЕО

  • 08.11.2020 10:20 /
  • 3975 /
  • 1
Шофьор реши да слезе по стълбите в стил "Борн", вижте какво се случи ВИДЕО

Киното и телевизията редовно ни забавляват и понякога ни карат да мислим за вечното, трогват ни до сълзи и също така да ни разсмиват до сълзи.

Лошото е, че историите, разказани от големия екран, понякога вдъхновяват някои зрители с фалшивата увереност, че те също са способни на подвизи, че могат успешно да се противопоставят на няколко нападатели в битка като Чък Норис или пък да се движат по градските улици със скорост от 200 км / ч, като персонажите на „Бързи и яростни“, бързо, зрелищно и без инциденти. Често подобни опасни опити завършват в болницата.

Героят на това видео, жител на Рио де Жанейро, е поискал да повтори рискования трик на Джейсън Борн, главния герой на филма "Самоличността на Борн" - да слезе с малка кола по дългите градски стълби на улица Engenheiro Gastão Lobão на Oito de Setembro в района Кашамби в северната част на мегаполиса.

Той предпазливо е извел двете си пътнички от салона и е натиснал педала за газта, а след това нещата малко се объркват...

В началото на участъка със стълби бразилецът успявал някак си да контролира движението на колата си, но след това машината започнала да отскача по стъпалата, като гумена топка, и престанала да се подчинява на волана и педала на спирачката.

Не сте виждали такава страховита и зрелищна катастрофа! BMW полетя и след това.... (СНИМКИ/ВИДЕО)

След преминаването на половината стълби колата се ударила в дясната стена, рязко забавила скорост и накрая спирачките сработили. Пристигналите на мястото полицаи са констатирали, че няма пострадали при инцидента. Освен може би колата и самолюбието на неуспешния екшън герой.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alex
    10.11.2020 14:00
    Колко пъти ще показвате този глупак?!Колко пъти ще претопляте стари новини с някакъв нов глас?