Шофьор потопи суперкола за над $500 хил. в канавка ВИДЕО

  • 14.03.2020 9:50 /
  • 1280 /
  • 0
Шофьор потопи суперкола за над $500 хил. в канавка ВИДЕО

Собствениците на суперавтомобили понякога трудно могат да бъдат разбрани. Ярък пример за това е последният случай с Lamborghini Aventador, който се случи в Холандия. Колата участвала в сватбеното шествие, но в един момент нещо се объркало и суперколата се блъснала в паркиран автомобил.

Нещата нямаше да са толкова сложни, но от сблъсъка колата била хвърлена в канавка с вода. Служителите на реда, които пристигнали на мястото, все пак успели да установят детайлите. За тяхна изненада колата била празна и нямало никого в близост. По-късно се оказало, че след като се случил този инцидент със суперавтомобила, водачът му просто напусна колата и се премести в друга кола, за да продължи празнуването на женитбата.

Луда гонка: McLaren 720S срещу Lamborghini Aventador S ВИДЕО

На пръв поглед изглежда, че Aventador не е получил сериозни щети, но всъщност кой знае какъв ефект ще му причини тази канавка с вода. Колата очевидно ще загуби няколкостотин хиляди долара. Между другото, пазарната стойност на такъв автомобил варира от 500 до 800 хиляди щатски долара. По какъв чудодеен начин шофьорът е успял да избегне сблъсък с дърво остава загадка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ