Ще предизвика ли тази реклама война между петролните компании и производителите на електромобили ВИДЕО

  • 27.07.2023 9:50 /
  • 6206 /
  • 0
Ще предизвика ли тази реклама война между петролните компании и производителите на електромобили ВИДЕО

Производителите на електрически автомобили и петролните компании не са най-добрите приятели. Досега обаче производителите на горива и масла изглежда не се безпокояха от електромобилите.

Може би защото са смятали, че електрическите автомобили няма да се наложат, или може би защото са смятали, че игнорирането е най-добрата тактика.

Но популярността на електрическите коли набира скорост и сега електромобил (Tesla) се превърна в най-продаваната кола в света.

Може би затова една от най-големите международни петролни и газови компании в света, ExxonMobil, пусна нова реклама за синтетичното моторно масло Mobil 1 под мотото „Breaking Free” (Освобождаване).

Според Mobil 1 рекламата „прави видими невидимите нишки, които ни държат оковани“.

Затова, според рекламата, трябва да се отървем от многото кабели, които символизират устройствата, които използваме всеки ден, и да тръгнем на съвместно пътуване с кола с бензинов двигател.

Мъж видя какво се влачи от ауспуха на автомобила му и зяпна от удивление СНИМКИ

В края на видеото се появява фразата: „Прекъсване на връзката. Много прилича на освобождение. От любовта към шофирането."

Ще започне ли тази реклама война между нефтения отрасъл и индустрията на електрическите автомобили? Не можем да отсъдим дали е така, но тази реклама със сигурност изглежда като декларация за намерение.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ