Ще полудееш: Най-добрите суперколи за 2019 година

  • 31.10.2019 8:40 /
  • 5180 /
  • 0
Ще полудееш: Най-добрите суперколи за 2019 година

Тази година ще бъде запомнена от любителите на бързите автомобили с това, че се появиха доста много нови супер коли. 

На някои може да се стори, че те почти не се отличават една от друга, но за истинския фен знае по-добре с какво е по-добър един автомобил от другия.

В тази статия на вашето внимание ще бъдат представени десетте най-добри спортни автомобила за 2019 година! 

Общата оценка 

За да имате по-ясна представа за колите, които ще бъдат описани в тази статия, трябва да разбирате, например, какво е това супер автомобил. Това е условен подклас от по-широкия клас на спортните автомобили. 

По-правилно е дори да се каже, че това са най-добрите спортни автомобили със специален дизайн. 

Те се отличават от обикновените със своя външен вид, мощност, скорост, а най-главното - цената си. Тези коли са страшно скъпи и не всеки може да си ги позволи. 

Сега може да пристъпим към най-добрите супер коли на отиващата си 2019 година. 

Ferrari LaFerrari

Тази кола е последният модел супер кола на "Ферари". Тя е много бърза и има много мощен двигател. 

Разходът на гориво е също съответстващ. Дизайнът на тази кола също впечатлява. Тя е изпълнена в класическия стил на "Ферари" с голям брой плавни вградени елементи. 

Въпреки мощните характеристики, тази кола е доста лесна за управляване! Ако някога имате шанса да шофирате този автомобил по пътя,  то със сигурност вие никога няма да забравите това пътуване. 

Произведени са 500 автомобили. Към момента това е най-добрата спортна кола "Ферари". 

McLaren P1

Първият автомобил McLaren Automotive "Ultimate Series" трябваше да тръгне по стъпките на легендарния и знаменит болид от Формула 1, компания с ненадмината репутация. 

Колата включва в себе си голям брой сложни елементи, например, електрическа трансмисия с мощност от 903 конски сили, най-новите технологии за облекчаване на окачването и аеродинамика на състезателно ниво. 

Представете си една много бърза кола, която може да се използва както и за състезания, така и за ежедневни пътувания. 

McLaren P1 е изключително бърза, но добре се управлява. Вие няма да намерите по-напреднала в технологичен план, удобна и бърза кола от тази. 

Porsche 918 Spyder

Тази кола притежава по-мощни характеристики от McLaren и Lamborgini, освен това, замърсяването на околната среда от този автомобил е минимално. 

С тази кола може да се измине около 24 километра само на ток, а след това тя да бъде заредена и вие да продължите по пътя си. 

Да, тя има електрически двигател. Но колата е снабдена и с атмосферен двигател V8, който развива почти 9 000 оборота в минута и прави автомобила едновременно мощен и стабилен. 

Благодарение на пълното си задвижване Porshe отлично ускорява от място и се управлява лесно. 

McLaren Senna

Както и предишния гореописан модел на McLaren, тази кола също е взела доста особености от Формула 1. При това този прием не може да се нарича копиране, по-скоро взаимстване на идеи, защото реализацията се различава значително. 

Всеки може да се отнася към това различно, но основната маса хора харесват автомобилите на тази марка. 

"Сенна" е автомобил с наистина удивителни способности. Въпреки това, че тя не е най-мощната кола, тя има феноменално сцепление! Параметрите за скорост също замайват главата!

Под капака на този мъник има около 800 конски сили! Изглежда, че тя би била доста трудна за управляване, но това не е така. Благодарение на мощната система за стабилизиране и простия интерфейс, шофирането ѝ се превръща в чисто удоволствие. 

Koenigsegg One:1

Тази кола, макар и да няма двигател от ракета или самолет, е доста бърза. За 20 секунди таз кола може да ускори до 400 километра в час. 

Доста рядко по пътя може да бъде видян автомобилът с такива характеристики, при това с автоматична скоростна кутия. 

Щастливите собственици на колата казват, че аеродинамиката ѝ е толкова добра, че при шофиране се създава усещането за полет в друго измерение. 

Aston Martin Vulcan

Тази карбонова супер кола с мощност от 820 конски сили, създадена изцяло да шофиране по обикновените пътища, е създаден на базата на Aston Martin One-77.

Колата произвежда 118 децибел шум при ауспуха, затова е по-добре да не седите зад нея, когато шофьора дава газ.  

Тази супер кола става както за състезания, така и за шофиране по пътищата, макар, че за управляването на подобен автомобил ще ви е необходим достатъчно опит. 

Bugatti Chiron

Този автомобил има лек монокок от въглеродни влакна. Докато неговите предшественици се спираха на 1200 конски сили, това Bugatti увеличава своята мощност до 1500 конски сили. 

Освен това, максималната скорост на колата просто зашеметява. Тя ускорява от 0 до почти 500 километра в час.  

Може да се каже, че в дадения момент тази кола е най-бързата в света. Освен това, тя по никакъв начин не е ограничена, така че, сядайки зад волана, вие веднага може да развиете максималната ѝ скорост. 

Lamborghini Centenario

Тази супер кола е една от най-известните в света. Тя се отличава от останалите по извънземната си аеродинамика, бързия двигател и невероятната си мощност!

В света са произведени към момента само 40 бройки. 

Тази кола категорично е показател за висок статут в обществото и много добър вкус. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ