Сериозни изменения: Показаха новия Kia Picanto СНИМКИ

  • 09.07.2023 11:50 /
  • 4183 /
  • 1
Сериозни изменения: Показаха новия Kia Picanto СНИМКИ

Kia Picanto, който е най-малкият модел в гамата на южнокорейския производител, претърпя планирано обновление. Хечбекът е преработен в духа на модерните кросоувъри.

Дизайнът на Picanto е претърпял сериозни изменения и е направен в новия дизайнерски език на марката Opposites United.

Автомобилът получава по-широка решетка на радиатора, Y-образни фарове, които му придават по-агресивен и спортен вид, броня с масивен въздухоуловител и нови задни фарове, които вече са свързани помежду си с тънка лента. Диодна лента се е появила и на капака на багажника.

Също така могат да бъдат отбелязани по-агресивния дифузьор и липсата на видими изпускателни тръби. 

Това са най-продаваните нови коли в Европа през май СНИМКИ

Производителят показа колата във флагманската версия GT-Line. Базовият хечбек ще има 14-инчови лети джанти, докато топ версията ще е с 16-инчови диамантено изрязани джанти.

Цветовата палитра включва 9 варианта, включително 4 нови нюанса - Signal Red, Smoke Blue, Sporty Blue и Adventurous Green.

Интериорното оборудване включва цифров приборен панел, 8-инчова мултимедийна система с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto и гласово управление. Салонът е изработен от здрав плат и изкуствена кожа.

Вижте новия стилен Kawasaki Ninja ZX-6R с много подобрения и отговарящ на еконормите СНИМКИ

Разширен е броят на системите за подпомагане на водача и асистентите за безопасност. Всички нови Kia Picanto са оборудвани с подобрена автоматична спирачна система. Сред опциите са адаптивен круиз контрол, технология за контрол на лентата и "слепи" зони.

Обновеният Picanto се задвижва от 1,0-литров трицилиндров двигател с мощност 67 к.с. и 1,2-литров двигател с мощност 83 к.с. Задвижването е на предните колела чрез петстепенна механична или автоматична скоростна кутия. Цените ще бъдат обявени допълнително.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тенекия
    09.07.2023 20:23
    разкрасена с ненужни бляскави елементи за да бъде като всички В тн. съвременен дизайна проста изравнява всички коли в едно нещо бляскаво и фалшиво Класиката затова е класки щото е индивидуална Дори и Голф