Селфи със скорост 304 км/ч! Вместо лайкове мотористът получи затвор (ВИДЕО)

  • 08.08.2018 9:33 /
  • 8244 /
  • 1
Селфи със скорост 304 км/ч! Вместо лайкове мотористът получи затвор (ВИДЕО)

Във Великобритания на 21 месеца лишаване от свобода бе осъден моторджия нарушител, който обичал да записва своите "подвизи" на видео. Зад кормилото на мотора си Yamaha YZF-R1 той успял да ускори до 304 км/ч — нов рекорд в базата с данни на местната полиция.

26-годишният Адам Кемпиън "палувал" в Нотингам и околностите и се записвал заедно с приятели своето бясно каране. Също е известно, че младежът има криминално минало. 

В клипа, разпространен от местната полиция, той ускорява до 304 километра в час с откраднат спортен мотор Yamaha YZF-R1. Британските стражи на реда до сега никога не са срещали толкова бърз нарушител. 

Да бъде разпознат, открит и заловен джигитът помогнала регистрационната табела на мотора, намерена в изоставен автомобил. Разследването завело следователите в дома на Адам, където те намерили лаптоп със стотици записи на опасно каране на мотоциклет. 

на 18 юли съдът осъди джигита на 21 месец лишаване от свобода за пет доказани епизода на опасно шофиране и притежание на откраднато имущество. Приятелите на Кемпиън, които присъстват на убийствения клип, в момента се издирват. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Хуй
    25.08.2018 12:02
    Идиоти на пътя има не само у нас.