Само за $1000: Ван се превръща в кемпер чрез специални комплекти за преобразуване СНИМКИ

  • 22.03.2024 9:50 /
  • 4024 /
  • 0
Само за $1000: Ван се превръща в кемпер чрез специални комплекти за преобразуване СНИМКИ

Европейската компания Simple Vans създаде уникално предложение - опционален пакет за ванове, който ги превръща в пълноценен кемпер само за $1000.

Комплектът включва няколко панела, които след монтаж създават пълноценно жизнено пространство в товарното отделение на автомобила.

Компанията създаде най-лесния начин за придобиване на кемпер, но за да направите това, трябва вече да сте собственик на компактен ван, защото Simple Vans просто предлага специални комплекти за преобразуване.

Според Simple Vans процесът на инсталиране на допълнително оборудване ще отнеме 8-9 часа, но не е много трудно. Работата е там, че всички компоненти са направени от дърво. След завършване на работата, резултатът е пълноценно жилищно пространство.

Пускат електрически скутер с покрив и кабина като от фантастичен филм ВИДЕО

Разполага с разтегателно легло, място за съхранение и дори портативна тоалетна, както и място за преносим генератор. Разбира се, недостатъкът на това предложение е, че допълнителното оборудване е доста скромно и повечето неща, като резервоари за вода, печки или допълнително осветление, ще трябва да бъдат закупени самостоятелно.

Този нов кемпер удивлява с големината и оборудването си, цената му е... СНИМКИ

Компанията обаче се е съобразила с това и затова е разработила други, малко по-скъпи предложения с хладилници, разтегателни шкафове, маси и други ниши, които да задоволят капризите на всеки купувач. Освен това Simple Vans е френски производител и затова засега доставят само в рамките на Европа.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ