С очите на шофьора: Бугати вдига над 400 км/ч на нормален път ВИДЕО

  • 20.01.2022 9:59 /
  • 2479 /
  • 0
С очите на шофьора: Бугати вдига над 400 км/ч на нормален път ВИДЕО

Собствениците на хиперавтомобили обикновено трябва да ходят на затворени писти, за да оценят всички скоростни възможности на автомобила си, но има и обикновени пътища в света, където можете да извлечете максимума от Bugatti Chiron - това са аутобаните без ограничение на скоростта в Германия.

В това видео чешкият бизнесмен Радим Пасер ускорява своето Bugatti Chiron до 417 км/ч. Този път ви показваме всичко това, но заснето от камера, монтирана на предния панел, а в прозореца вляво има видео от камерата, заснемаща скоростомера.

Невероятното ускорение се проведе на най-обикновения път - А2 край Витенберг в Германия. Участъкът, на който е възможно да се достигне скорост от 417 км / ч, има дължина от 10 км. По средата на пътя има спускане и завой, поради което водачът трябва да поддържа „само” 200 км/ч известно време. Но тогава пътят се изправя и суперколата показва пълните си възможности.

Поддържането на скорост над 400 км/ч отнема само минута - по трилентовия път има и други участници в движението, така че Радим Пасър решава да не рискува. Известно е обаче, че Bugatti може да се движи с максимална скорост не толкова дълго - 100-литров резервоар с бензин е достатъчен само за 9 минути шофиране.

Преди време Радим Пасер направи подобни клипове с други интересни автомобили - Porsche 911 Turbo, Lamborghini Aventador и Bentley Flying Spur. Вижте какво вижда водача при скорост от над 400 км/ч.

 

КОМЕНТИРАЙ