Руснаците се пукат от яд, Renault била подготвила специални Logan и Sandero за Русия

  • 05.09.2022 8:39 /
  • 1453 /
  • 0
Руснаците се пукат от яд, Renault била подготвила специални Logan и Sandero за Русия

Третото поколение на популярните в Русия модели на Renault Logan и Sandero биха получили оригинално изпълнение за Русия, поне що се отнася до екстериора. За това, как ще изглеждат новите френско-румънски седан и хечбек (дали те ще приличат на версията за Турция), дълго време се спекулираше и се носеха всякакви слухове. Те сега вече са развенчани, но в момент, в който няма вече никакво значение. 

На паркинга на бившия московски завод на "Рено Русия", сегашно му Московски автомобилен завод "Москвич", са открити покритис камуфлаж прототипи на Logan и Sandero трето поколение. Тяхна снимка е разпространена в социалните мрежи. Трябва да се отбележи, че по-рано коли в доста сходен камуфлаж и с подобна двуетажна оптика бяха забелязвани от шпиони в Толиати.  

Всъщност, пускането на третото поколение на Logan/Sandero се планираше имено в Толиати, а не в Москва. Впрочем, след февруарските събития всичко се промени: московският завод вече не произвежда продукция на Renault. Там вместо Kaptur, Arkana и Duster в качеството на новия Москвич ще бъдат сглобявани визуално променени коли на китайската JAC. А в АВТОВАЗ ще се сглобява Lada Vesta. 

КОМЕНТИРАЙ