Руснаците са във възторг, ще карат чисто нови Audi-та евтино и без да ги купуват

  • 29.09.2021 8:17 /
  • 14702 /
  • 2
Руснаците са във възторг, ще карат чисто нови Audi-та евтино и без да ги купуват

Audi предлага вместо покупката на автомобил, той да бъде взиман под наем. Пролетта на тази година германският автомобилен производител "Ауди" пусна в Русия фирмената програма с абонамент "Ауди Драйв", позволяваща да се взима кола за срок от 6 до 12 месеца. 

Сега руският офис на компанията предлага друга услуга, която се нарича "Ауди Рент". 

 

Какво е "Ауди Драйв"

Според програмата човек може да си вземе автомобил под наем за срок от един месец до една година. Например, автомобилът Ауди Q5 по тази програма ще струва 99.9 хиляди рубли месечно (около 2300 лева месечно) или 1 милион и 198 хиляди годишно (към 28 000 лева). 

Може да се избере цвета на колата: черен, син или бял. Компанията "Ауди" заявява, че новият автомобил ще притежава високи нива на безопасност и комфорт, съвременна развлекателно-информационна система и технологии за подпомагане на водача, бензинов двигател с мощност от 249 конски сили. 

Програмата "Ауди Драйв" работи в Московска област и в Москва в сътрудничество с фирмата BelkaCar.

Клиентите ще плащат наема, а услугата "Ауди Драйв" ще осигурява ремонта и техническото обслужване на колата. 

Какво е "Ауди Рент" 

С какво "Рент" се отличава от Драйв"?

"Ауди Рент" не е традиционен каршеринг. Това е наем на кола от 1 денонощие до един месец, затова предоставянето и връщането на автомобилите се извърша само от официалния дилър. 

Условията на наема

Да си наеме чисто ново Ауди ще може човек с навършени 25 години и със стаж зад волана поне 3 години. 

Интересното е, че автомобилът ще може да се използва на цялата територия на Руската Федерация. 

Достъпните за наем модели 

Предлагат се четири модела - лифтбек Audi A5 Sportback, кросоувърите Q5 и Q7 и електрическият e-tron.

Цената на наема 

За едно денонощие Audi A5 Sportback излиза 11,7 хиляди рубли, а ако се наеме колата за цял месец, излиза по-евтино – 6,7 хиляди рубли за денонощие.

Съответно, цената на наема на автомобила за 30 дни е 201 хиляди рубли.

В цената са включени застраховка "Гражданска отговорност" и каско, технически обслужване и дори ремонт при ПТП, но само в случай, че наемателят не е нарушава правилата за движение по пътищата. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    29.09.2021 9:21
    Революцията не им даде земя защото Ленин ги излъга,но сега по някое си време товарищ Путин ще им усигури по едно АУДИ за успокоение на мужиците,че идват още по-лоши времена....Но само да не се повтори лафа за българите ''Дайте им по една кола и си гледайте сеира как сами ще ае избият''.......????
  • До Охрид
    30.09.2021 14:31
    Какъв Ленин какъв Путин имаш ли мозък в главата да свързваш наем на Ауди с ленин.Ходи се хвърли някъде и направи услуга на всички.