Rolls-Royce показа три уникални автомобила, но само за китайци СНИМКИ

  • 23.04.2024 9:45 /
  • 1342 /
  • 0
Rolls-Royce показа три уникални автомобила, но само за китайци СНИМКИ

Rolls-Royce показа три уникални автомобила от серията Spirit of Expression. Те са построени от дизайнерското студио на марката в Шанхай в сътрудничество с централата в Гудууд и показват „мимолетен момент във времето на някои от най-удивителните места, посещавани от китайските клиенти на Rolls-Royce“.

Седанът Rolls-Royce Ghost Extended, електрическото купе Spectre и Phantom Extended с четири врати се превърнаха в празни платна за проекти по поръчка.

Шоурумът на Rolls-Royce Private Office Shanghai , открит миналата година, представи първите си проекти по поръчка, базирани на купето Spectre , Ghost Extended и Phantom Extended седан.

Всеки проект се опитва да улови "мимолетен момент във времето в някои от най-удивителните места, посещавани от китайските клиенти на Rolls-Royce." 

Дизайнерите са потърсили вдъхновение на сицилианския плаж Кала Луна, в тропическите гори на Южна Америка и в залезите на остров Боракай във Филипините.

Седанът Rolls-Royce Ghost Extended Expressionism е завършен в специален цвят Boracay Blue. Приблизително така изглежда моментът на преход от залез към здрач на филипинския остров Боракай, когато сякаш небето и водите на морето Сулу са се слели в едно.

Финната линия Coachline е завършена в зелен лайм, намек към тропическата флора на този рай. Интериорът на Ghost е тапициран с бяла и черна кожа.

Бродериите вътре в джобовете на вратите са направени с контрастни цветове на конци и изискват общо 104 268 бода. Таванът Starlight Headliner се състои от 520 статични зелени „звезди“, 520 бели „звезди“ и осем „падащи“ звезди.

Темата на купето Spectre Escapism е цветето лантана, родом от Южна Америка. В някои култури се смята, че лантаната привлича късмет, така че цветът на каросерията на Spectre е Lantana Red, комбиниран с по-неутрално Tempest Gray и меко осветена фигурка Spirit of Ecstasy.

Вътре има кожа Selby Gray, Purple Silk и Sunset, както и декоративни наслагвания, изработени от африкански дървен фурнир абача с красива шарка на паралелни линии.

И накрая, величественият Phantom Extended Magnetism символизира нощта на плажа на Cala Luna. Неговото двуцветно тяло е предназначено да наподобява осветен от луната бял пясък и линията на хоризонта, където морето се среща със среднощното небе.

Вътре в седана можете да откриете Starlight Headliner и декор, напомнящ звезди с дълга експозиция. Конзолата между задните седалки е с шарка от неръждаема стомана, а предният панел е с шевове с конец Arctic White и Navy Blue.

И трите автомобила ще бъдат част от колекцията Spirit of Expression и ще бъдат изложени на автомобилното изложение в Пекин.

 

 

КОМЕНТИРАЙ