Ръката на съдбата спаси младо семейство с бебе при ужасна катастрофа ВИДЕО

  • 26.10.2019 9:50 /
  • 40874 /
  • 0
Ръката на съдбата спаси младо семейство с бебе при ужасна катастрофа ВИДЕО

Полицията в Финикс, САЩ, публикува видео от пътна камера, на което е запечатан инцидент - шофьор профучал с висока скорост на червена светлина на светофара и едва не погубил семейство с дете в количка, пресичащо улицата на зелен светофар.

За тяхно щастие, жена в Chevrolet Cruze също преминавала това кръстовище на зелен сигнал. Шевролетът се блъснал във всъдехода и го отблъснал настрани. Шевролетът започнал да се върти, но произшествието спасило пешеходците.

Шокиращо ВИДЕО запечата как 47 автомобила се помляха във верижна катастрофа

Полицията съобщава, че Отанес Овесо, който се намирал зад волана, и неговата спътничка избягали от местопроизшествието. Един от водачите, обаче, като видял какво се случва, го последвал.

28-годишният виновник за катастрофата е бил задържан и обвинен за случилото се. Освен това в колата му е намерен пистолет, така че е добавено обвинение за незаконно притежание на оръжие.

Зверска катастрофа: Водачът, двигателят и скоростната кутия излетяха от колата (СНИМКИ)

Сериозни наранявания е получи героинята на тази история - 27-годишната собственичка на Chevrolet Cruze. Лекарите смятат, че те не са животозастрашаващи. Но автомобилът й е пострадал много тежко. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ