Решетката на очаквания BMW iNext крие изумителна технология СНИМКИ

  • 21.08.2020 10:20 /
  • 5994 /
  • 0
Решетката на очаквания BMW iNext крие изумителна технология СНИМКИ

Баварската компания BMW планира да покаже на света нов електрически кросоувър iNext догодина, но засега дразни любителите с различни подробности. Предствители на компанията представиха решетката на радиатора на бъдещата кола.

Новото е, че голямата решетка на радиатора няма да се използва за въздушен поток, а ще се превърне в „окото“ на всъдехода, необходимо за неговите полуавтономни възможности на ниво 3.

На снимките на тестваните прототипи предната част на автомобила е плътно обвита в камуфлаж и не позволява да се видят детайлите. Както прогнозираха някои експерти, "ноздрите" отново ще бъдат огромни.

Но на този автомобил размерът ще бъде оправдан, тъй като решетката ще побере многобройните камери, радари и други сензори, необходими за безпилотно шофиране. При презентацията бе припомнено, че автономната технология на ниво 3 все още изисква водача да държи ръцете си върху волана в случай на спешност.

Как и кога можете да спирате с ръчна спирачка в движение според всички правила

Подробна информация за техническото оборудване все още е добре пазена тайна, но BMW каза, че електрическият всъдеход ще бъде оборудван с тонизирани странични стъкла и с едно зареждане ще може да измине около 600 км.

Според експерти, компанията ще предостави на купувачите избор на различни трансмисии, а по-мощните ще имат по-малък пробег. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ