Renault ще представи два бюджетни кросоувъра наведнъж

https://auto.blitz.bg/novini/renault-shte-predstavi-dva-byudzhetni-krosouvara-navednazh Auto.blitz.bg
Renault ще представи два бюджетни кросоувъра наведнъж

Новият Renault 4 EV е дългоочакван бюджетен кросоувър от френската компания за нов сегмент. Производителят подготвя премиерата на този модел заедно с друг автомобил - евтин автомобил Dacia. 

Подробностите станаха известни на Carscoops.

Няколко френски премиери ще се състоят като част от автомобилното изложение в Париж, което ще се проведе през октомври 2024 г. Акцентът ще бъде върху автомобилите на достъпни цени.

Дизайнът на Renault 4 EV вече е показван многократно. Отпред има лаконичен лъскав черен панел и спретнати фарове. Също така е вероятно евтиният електрически автомобил да получи боядисани пластмасови части на броните, което ще подчертае неговия офроуд характер.

Но все пак ще бъде компактен градски кросоувър с дължина на каросерията 4,2 м.

Най-вероятно през 2025 г. Renault 4 ще влезе в производство в почти същата форма. Силуетът на модела се отнася до известния класически хечбек Renault 4L от 60-те години на ХХ век.

Втората новост принадлежи на Dacia. Точна информация за нея не е предоставена. Но се очаква това да бъде семейният кросоувър Dacia Bigster. Евтиният автомобил ще бъде по-голям от 3-то поколение Duster и ще може да побере седем души в кабината.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
MarkoX
преди 6 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк:----- https://use.my/estoy

Откажи