Renault показа първия си мотоциклет, ето какви са характеристиките ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/renault-pokaza-parviya-si-motociklet-eto-kakvi-sa-harakteristikite-video Auto.blitz.bg
Renault показа първия си мотоциклет, ето какви са характеристиките ВИДЕО

На автомобилното изложение в Париж Renault представи първия си мотоциклет Heritage Spirit Scrambler. Общо ще бъдат произведени само 10 от тези електрически мотоциклети, които ще струват 26 900 евро, съобщава сайтът Autoevolution.

Първият електрически мотоциклет на Renault е създаден в сътрудничество с Ateliers HeritageBike. Дизайнът му е вдъхновен от стила на кросовите машини на две колела от 60-те години.

Освен това разработчиците са вдъхновени от известното Renault 4 от 1961 г. Не е изненадващо, че електрическият мотоциклет беше изложен заедно с наследника на този модел - електрическия кросоувър Renault 4 E-Tech.

Heritage Spirit Spirit Scrambler е базиран на стоманена рама, а обтекателите на мотоциклета са изработени от композитни материали. Двигателят е с мощност от 9.1 к.с. (7 кВт) и ускорява електрическия мотоциклет с тегло 137 кг до 99 км/ч. Батерията от 4,8 кВт∙ч осигурява пробег от 110 км.

Може и без книжка: Показаха германски градски електромобил за 6500 евро ВИДЕО

Електрическият мотоциклет Renault получава подсилено окачване и 17-инчови офроуд гуми. Машината има дискови спирачки Brembo с размери 320 мм отзад и 245 мм отпред.

 

Горещи

Коментирай