Renault подготвя съперник на най-достъпния кросоувър на Tesla

https://auto.blitz.bg/novini/renault-podgotvya-sapernik-na-nay-dostapniya-krosouvar-na-tesla Auto.blitz.bg
Renault подготвя съперник на най-достъпния кросоувър на Tesla

Renault подготвя премиерата на конкурента Tesla Model Y, който е най-достъпният кросоувър на компанията. Представянето на новия модел ще се състои съвсем скоро.

Дебютът на новия електрически автомобил Renault под дъщерната марка Alpine ще се състои в рамките на автомобилното изложение в Париж, което започва през октомври 2024 г. Нещо вече се знае за новия Alpine A390. Подробностите съобщава L'Argus.

Електрическият кросоувър Alpine A390 от моделната година 2025 ще получи няколко модификации с 360 к.с. в топ версията и пробег от около 600 км.

В Париж французите ще покажат и други новости. Дългоочакваният евтин кросоувър Renault 4 EV вече е готов за премиерата.

Електрическият автомобил ще получи боядисани пластмасови части на броните, което ще подчертае неговия офроуд характер. Но все пак ще бъде компактен градски кросоувър с дължина на каросерията 4,2 м.

Друга новост принадлежи на Dacia. Точна информация за нея не е предоставена. Но се очаква това да бъде семейният кросоувър Dacia Bigster.

Евтиният автомобил ще бъде по-голям от 3-то поколение Duster и ще може да побере седем души в кабината. Renault също подготвя наследник на бюджетния електрически автомобил Twizy.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
Aress
преди 2 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк---- https://do.my/texx

Откажи